Resultater per side

Under asfalten

En fascinerende fortelling om byen som ble skapt av lava, is og mennesker.
2020

Orderud

Trippeldrapene på Orderud gård er en av norgeshistoriens mest omtalte drapssaker. Likevel har det aldri vært skrevet en samlet framstilling av saken. Før nå.
2020

Høyt

Bestselgende forfatter Erika Fatland med ny, storslått reiseskildring: fra Himalaya.
2020

Fremtidsmennesket

Med bioteknologi endres livets spilleregler. Hvor langt vil du gå?
2020

Marinejeger

Ingen avdeling i forsvaret er like legendarisk og myteomspunnet som Marinejegerkommandoen (MJK). For første gang forteller en tidligere marinejeger selv om livet på innsiden av avdelingen.
2020

Over land og hav

Fuglane lever tett på oss, men veit vi eigentleg så mykje om dei? Vi har alltid drøymt om å vere fri som fuglen. Men fuglane er ikkje så frie som vi trur. Dei er sårbare, ikkje minst trekkfuglane som to gonger i året legg ut på lange og strabasiøse reiser over land og hav.
2020

Slik blir du et bedre menneske. En samling oppturer og nedturer

Her finner du alt fra anekdoter fra hverdagslivet
2020

Nynazister blant oss. På innsiden av den nye høyreekstremismen

Ingen vet hva Peters attentatkoffert skulle brukes til i Sverige i 2018. Eller hva som ville skjedd hvis kameratene til norske Haakon og Tommy - terrorcellen som hadde fått hemmelig våpentrening i Russland - hadde stilt inn sin tredje bombe til å gå av en time tidligere. Hva slags krig er det Øystein fra Rogaland har forberedt seg på?
2020

Jeg tenker nok du skjønner det sjøl

En viktig bok om å bry seg
2010

Et siste PS

For tre år siden ga A.N.P. ut dagboken sin, helt uten filter, til stor jubel og forargelse. Nå har hun blitt 23 år, og livet er mer forvirrende og innviklet enn noensinne.
2020