Resultater per side

Kongen forteller

I Kongen forteller får vi kong Haralds egen fortelling om dagens Norge
2020

Camilla Uten filter

Dette er historien om Camilla Herrem, fra hun med foreldrenes milde tvang blir overtalt til å forlate barndomshjemmet på Sola og reise ut for å bli en av landets beste håndballspillere. Vi blir med bak kulissene i fire klubber i fire land. Vi møter ektemannen Steffen og sønnen Theo, og Lykke, den raggete hunden, som har vært med over alt, fra Trondheim til Romania, Danmark og Makedonia.
2020

Kokkejævel

Kokkejævel har tatt Norge med storm. Med fortellinger fra hverdagslivet i Alta erobret han bloggtoppen fra rosabloggerne.
2020

Tussetroll og Tingeling

Alle som har eller har hatt katt, vet at det er katten som eier oss, ikke omvendt.
2020

Fotballmamma

I desember 2018 ble Ada Hegerberg den første vinneren av gullballen som verdens beste kvinnelige fotballspiller. Mens hun bøtter inn mål på Europas beste klubblag Olympique Lyon, spiller søsteren Andrine i den rivaliserende franske toppklubben Paris Saint Germain.
2019

Det beste i livet

Sigbjørn Johnsen har forvaltet svimlende summer som finansminister, men livet har lært ham at den største gleden finnes i de nære ting: vårsolen; en skulder å lene seg mot; en skitur med utsikt mot Mjøsa; samholdet i små og store samfunn rundt oss.
2019

To kulestøtere fra Finnmark

Et kulestøt tar halvannet sekund, seks støt tar ni sekunder …
2019

Åge Hareide. Et fotballiv

Danskene har alltid ledd av norsk fotball, helt til Åge Hareide overtok fotballandslaget deres.
2018

Bettan

Musikk, kjærlighet og livsmestring.
2018