Penis. En håndbok

Penis. En håndbok

Forfatter: Sturla Pilskog
Veil. pris: Kr 399,00
ISBN: 9788248925347
Utgitt: 2020
Heftet/Innbundet: Innbundet

Penis. En håndbok

Alt du må vite om mannens viktigste verktøy.

Knapt noe organ har vært mer elsket, forhatt og omdiskutert. Likevel er det fortsatt mange myter og usikkerhet knyttet til penis og pung – både hos gammel og ung. Er den stor nok? Hvorfor verker det i ballene? Kan jeg bli steril av mobilstråling? Hva er egentlig prostata?

I denne lettfattelige og underholdende boken gir urolog Sturla Pilskog svarene du trenger. Her lærer du hvordan det hele henger sammen der nede, hva som er normalt, hvilke plager du bør ta på alvor og hva som kan gjøres for å bli kvitt dem. Målet er å fjerne unødvendig engstelse og gjøre gutter og menn stolt av egen kropp. Underveis forteller han fascinerende historier om pigger på skaftet, oldtidens Viagra, fantompenis og Napoleons innskrumpede ål.

 

 

Bla i boka

Kjøp boka

 

«populærvitenskap av klassisk merke. … Penis – en håndbok har blitt en opplysende reise i det mannlige lems kulturhistorie, en guide til dens mange funksjoner, og ikke minst de mange måtene den kan slå klikk på.» Ola Hegdal, NRK

 

«Full av kunnskap, lun humor og formidlingsglede… flott forskningsformidling og en viktig bok for alle menn, og for alle oss som er glad i dem.» Aftenposten

«et prakteksemplar av en populærvitenskapelig bok med etterrettelige, nyttige, oppklarende og kuriøse fakta om alt fra prostatabesvær, orgasme og ereksjon til omskjæring, potens og impotens. … Ved siden av det ryddige språket – passe lett og humoristisk – er det aller mest underholdende hans historiske gjennomgang av vårt forhold til dette livsviktige og livgivende organet. … Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være den ultimate penishåndboka.»
Cathrine Krøger, Dagbladet, Terningkast 6