Mat hjemmefra. Tradisjonell og moderne hverdagsmat fra hele Norge

Mat hjemmefra. Tradisjonell og moderne hverdagsmat fra hele Norge

Forfatter: Christopher Davidsen
Veil. pris: Kr 449,00
ISBN: 9788248920236
Utgitt: 2017
Heftet/Innbundet: Innbundet

Mat hjemmefra. Tradisjonell og moderne hverdagsmat fra hele Norge

Verdens beste mat, servert av en av verdens beste kokker!

Får i kål, betasuppe, kjøttkaker i brun saus, fiskegrateng, lettsaltet torsk, komle, røkt kolje og rømmegrøt. Tradisjonelle norske hverdagsretter blir her presentert side om side med mer nye, moderne, men godt innarbeidde norske retter som fredagstaco, pizza, sashimi og chili con carne.

Bocuse d`Or-sølvvinner og Norges beste kokk, Christopher Davidsen har mer enn mange andre opplevd hva vårt langstrakte land har å by på i matveien gjennom en barndom på flyttefot. I Mat hjemmefra får vi høre historien om Doffys trøblete barndom, om en mor som var narkoman, om ulike beredskapshjem til han endelig fant sin fosterfamilie, men også om en utagerende ungdomstid som til slutt endte opp med at han på et tidspunkt bestemte seg for å bli kokk. Og ikke en hvilken som helst kokk, men verdens beste kokk. Her får du over 80 oppskrifter på norsk hverdagsmat, tradisjonell og moderne, enkelt forklart og lekkert dandert.

 

Bla i boka

KJØP BOKA